Každý z nich podniká v inej oblasti, ale spája ich úspech. Ich mená rezonujú a ich skúsenosti na ceste medzi slovenskú špičku inšpirujú. Príďte sa zoznámiť s príbehmi Petra Štecka, Petra Velitsa a Tomáša Bátovského, ktorí priblížia ako budovať biznis, akým chybám sa vyvarovať, na čo sa sústrediť, ako vyniknúť v konkurenčnom boji a ako sa vlastne na Slovensku podniká.
Peter Štecko
Majiteľ a CEO najväčšej gastronomickej firmy na Slovensku - Medusa Group, ktorá má pod sebou viacero reštaurácii na Slovensku, v Česku a Rakúsku, ktorý dvakrát získal cenu ERNST & YOUNG ako Podnikateľ roka. Do sveta gastrónomie vstúpil v roku 2003, podnikať začínal v módnom priemysle.
Peter Velits
Niekoľkonásobný držiteľ ocenenia Cyklista roka na Slovensku ukončil profesionálnu kariére minulý rok. Peter Velits však nezaháľal, je jadrom dvoch podnikateľských projektov. S bratom Martinom majú značku Isadore Apparel, ktorá prináša kvalitné cyklistické oblečenie, s otcom a priateľkou zase podnikajú v oblasti hotelierstva.
Tomáš Bátovský
Tento rok získal ocenenie Mladý inovatívny podnikateľ a tiež cenu časopisu Profit za inšpiratívny podnikateľský príbeh. S otcom a za výdatnej pomoci celej rodiny úspešne vedie rodinnú včelársku firmu Mary Bee. Aj keď im pred desiatimi rokmi zhoreli všetky úle, postavili sa na nohy a opäť vybudovali biznis, ktorý stojí na kvalite a tradícií, ale zároveň neustále inovuje.
Po prednáškach nás čaká networking na bare :)